Deze nette tussenwoning met aangebouwde berging is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, met uitsluitend bestemmingsverkeer, aan de rand van Groenlo nabij de Slinge. De perceelgrootte bedraagt 131 m2. Deze tussenwoning is gebouwd in 1978, heeft een inhoud van ca. 394 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 111 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 111 m2
Perceeloppervlakte 131 m2
Inhoud 394 m3
Energielabel Energielabel B

De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 7 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 4 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree/hal met meterkast. Mooie lichte woonkamer met trapopgang en toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met combi-oven, koelkast, diepvries, gaskookplaat en afzuigkap. Provisiekast. Toilet met wandcloset en fonteintje. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging. De achtertuin is te bereiken via de berging.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met balkon en één slaapkamer met wastafel. De nette badkamer is voorzien van een wandcloset, douche, wastafel met meubel en designradiator.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolder, met mogelijkheid voor een vierde en vijfde slaapkamer/werkkamer. Daarnaast beschikt de 2e verdieping over een aansluiting voor de wasmachine. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel B.
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit HR combiketel.
– Gedeeltelijk voorzien van buitenzonwering.
– De begane grond is voorzien van dubbele beglazing, de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkele beglazing.
– Voorzien van dak- en muurisolatie.
– De voorzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en de achterzijde van de woning is voorzien van houten kozijnen.
– In 2019/2020 zijn de platte daken opnieuw gedekt.
– Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
– Geheel omsloten achtertuin met bestrating en borders. Tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Gelegen aan de rand van Groenlo, nabij mooie wandelgebieden en toch op loopafstand van het centrum. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten