Gelijkvloers wonen in een prachtige woonomgeving nabij het centrum van Neede met diverse voorzieningen op loopafstand. Wij nodigen u graat uit om een kijkje te nemen in deze vrijstaande bungalow, voorzien van 3 slaapkamers en gelegen op een ruim perceel van maar liefst 972 m2. De woning beschikt over een garage, overkapping en een schuur.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 90 m2
Perceeloppervlakte 972 m2
Inhoud 379 m3
Energielabel Energielabel G

De perceelgrootte bedraagt ca. 972 m². De woning is gebouwd in 1964, heeft een inhoud van ca. 379 m³, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 90 m². De externe bergruimte bedraagt 25 m², de overige inpandige ruimte ca. 19 m² en de gebouwgebonden buitenruimte ca. 14 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree, slaapkamer 1 voorzien van vaste kast, badkamer met wastafel, toilet en douche. Keuken, met plavuizen vloer en inbouwkast, inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap en gasfornuis. De woonkamer, voorzien van eiken vloer, is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt een fraai uitzicht over de tuin. Vanuit de woonkamer zijn slaapkamer 2 en 3 welke beide zijn voorzien van een vaste kast bereikbaar. Vanuit de keuken is de garage bereikbaar. Deze is voorzien van dubbele deuren en biedt toegang tot de kelder. Buiten treft u een strakke voortuin voorzien van gazon en een vaste plantenborder, achter de woning kunt u met veel privacy genieten van zowel een zonnig terras als van een schaduwterras middels de fraaie dak platanen. Er is de mogelijkheid tot het creëren van een moestuin. Tevens beschikt de tuin over een grondwaterpuls van waaruit mooi grondwater is op te pompen. Kenmerken van de woning:
– Energielabel G
– De woning wordt verwarmd middels gaskachels
– Voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. de slaapkamers)
– De kozijnen, ramen en deuren zijn in 2018 voor het laatst geschilderd door een erkend schildersbedrijf.
– De woning is gelegen in een fijne, ruim opgezette woonomgeving met veel openbaar groen en diverse voorzieningen nabij. Het huis ligt midden op het perceel hetgeen zorgt voor lekker vrij wonen met veel ruimte om de deur.
– Met enkele minuten van de N18 zijn Enschede/Hengelo of Doetinchem vlot te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten