Midden in Rietmolen gelegen royale twee onder één kapwoning voorzien van 4 slaapkamers. Het huis staat op een perceel van maar liefst 454 m2, beschikt over een royale garage en berging met terrasoverkapping. Deze woning is gebouwd in 1964.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1964
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 146 m2
Perceeloppervlakte 454 m2
Inhoud 677 m3
Energielabel Energielabel E

De woning heeft een inhoud van ca. 677 m3 en een gebruiksoppervlakte van ca. 146 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 62 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 19 m2. De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Hal, woonkamer voorzien van schouw met gaskachel, kelder, woonkeuken voorzien van inbouwkeuken met close in boiler, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Hal/achteringang gemoderniseerd toilet met urinoir,

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Over de gehele achtergevel is een balkon gesitueerd.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met overloop, bergruimte en ruime slaapkamer voorzien van dakkapel. Bijzonderheden:
– Verwarmd middels een Intergas cv installatie (bouwjaar 2019).
– Energielabel E.
– Voorzien van gevelisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing.
– De woning is op de begane grond voorzien van dubbel glas.
– Groot onderhoud van het schilderwerk heeft in augustus 2019 plaatsgevonden.
– Voorzien van eigen oprit, garage en berging.
– De woning is gelegen in het dorp Rietmolen.
– Groen perceel met veel privacy, diverse borders, gazon, terrassen en overkapping.
– Rietmolen is een levendige kern waar het goed wonen en werken is voor jong en oud. Dit blijkt onder andere uit het actieve verenigingsleven en diverse maatschappelijke evenementen met als middelpunt de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR). Grotere kernen met winkelvoorzieningen zoals Neede, Haaksbergen en Eibergen liggen op 5-10 autominuten. Via de rijksweg N18 ligt Rietmolen op circa twintig minuten rijden van de steden Enschede en Hengelo. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten