Wonen in een appartement op de begane grond mét tuin én garage én schuur? Dan is dit jouw kans! Deze benedenwoning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een rustige straat.

Bekijk de huispagina van deze woning
Bouwjaar 1963
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 74 m2
Inhoud 259 m3
Energielabel Energielabel D

Gelegen op fietsafstand van het gezellige centrum van Groenlo. De woning is gebouwd in 1963, heeft een inhoud van ca. 245 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 67 m². De externe bergruimte bedraagt ca. 29 m² en de gebouw gebonden ruimte bedraagt ca. 3 m². De indeling van deze benedenwoning is als volgt:

Entree/hal met trapkelderkast. Toilet met hangcloset en fonteintje. De woonkamer is gesitueerd aan de straatzijde en is voorzien van een houtkachel en provisiekast. Keuken met inbouwkeuken uitgevoerd met: Keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, close-in boiler en een carrouselkast, deur naar het terras. Vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer met douche en wastafelmeubel. De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan één voorzien van een wastafelmeubel. De kenmerken van het woonhuis:
– Overdekt parkeren op eigen terrein.
– Centraal verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2006).
– De achterzijde van de woning beschikt over kunststof kozijnen.
– Geheel voorzien van (elektrische) rolluiken.
– De garage beschikt over een elektrische deur (2020).
– De dakbedekking van de garage en schuur is in 2019 vervangen.
– De schuur is voorzien van een wasmachine-aansluiting en radiator.
– Prettige woning met mogelijkheden om naar eigen smaak en wens in te richten. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten