Op rustige, kindvriendelijke locatie nabij 'de Slinge' gelegen nette tussenwoning met berging en overkapping. Deze verrassend ruime tussenwoning beschikt maar liefst over 4 slaapkamers. De perceelgrootte bedraagt 144 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 144 m2
Inhoud 348 m3
Energielabel Energielabel C

De woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van ca. 348 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 104 m2 en de externe bergruimte bedraagt 9 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, wandcloset met fontein, trapkast, doorzonkamer, open keuken voorzien van inbouwkeuken met gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en separate diepvries. Vanuit de keuken is de achtertuin met terras middels een tuindeur te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan de twee grootste kamers voorzien zijn van inbouwkasten, badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken voorzolder met cv-ruimte, wasmachine aansluiting en 4e slaapkamer. Deze tweede verdieping is voorzien van veel lichtinval middels een riant dakkapel. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt verwarmd middels een Intergas cv ketel (bouwjaar 2021).
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd.
– De woning is voorzien van hardhouten kozijnen.
– Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
– De woning beschikt over het Energieprestatielabel C.
– De woning is aan de achterzijde in 2005 voorzien van een riant dakkapel.
– Over de breedte van de achterzijde van de woning bevindt zich een elektrisch zonnescherm.
– Onderhoudsvriendelijke tuin met border, berging en overkapping
– De woning is via een achterpad, achterom te bereiken.
– De tuin is gelegen op het zuiden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten