In het centrum van Eibergen staat deze monumentale vrijstaande villa met een in stijl gebouwde schuur/carport. De villa beschikt over maar liefst negen slaapkamers en een royale tuin. Gelet op de ligging is het object uitstekend geschikt voor een kantoor of praktijk aan huis, mantelzorg en dergelijke.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1904
Aantal slaapkamers 9
Aantal kamers 13
Woonoppervlakte 385 m2
Perceeloppervlakte 956 m2
Inhoud 1244 m3

De perceelgrootte bedraagt 956 m2. Deze villa is gebouwd omstreeks 1904, heeft een inhoud van ca. 1.244 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 385 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 58 m2, de externe bergruimte bedraagt 53 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 26 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Portaal, hal met als centraal middelpunt van het huis de prachtige bordestrap en toegang tot de lift, toilet met fonteintje. De hal wordt tevens als achteringang gebruikt. Voorkamer met schouw en erker, middels een portaal is er toegang tot de werkkamer. De werkkamer is ook direct vanuit de hal te bereiken en daardoor ideaal geschikt als kantoor aan huis of praktijkruimte. Achterkamer met vaste kast en middels schuifdeuren zijn de voorkamer en serre te bereiken. De serre biedt een prachtig uitzicht over de tuin. Gezellige woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van AGA fornuis, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de lift en berging. Vier royale slaapkamers, slaapkamer 1 is voorzien van een luxe douche en middels schuifdeuren is het dakterras aan de achterzijde te bereiken. Slaapkamer 2 is voorzien van vaste kasten en middels een schuifpui is het dakterras aan de voorzijde te bereiken, tevens heeft de slaapkamer een aangrenzende badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer drie is voorzien van een garderobenis, slaapkamer vier heeft een wastafel. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

2e Verdieping:
Portaal met lift en toegang tot slaapkamer 5 en 6. Slaapkamer 6 is voorzien van een aangrenzende badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer/werkkamer met wastafel. Overloop met toegang tot slaapkamer 7 met wastafel. Tevens is vanuit slaapkamer 7 ook de aangrenzende badkamer van slaapkamer 6 te bereiken. De middels vaste trap te bereiken slaapkamer 8 is voorzien van een dakraam. De kenmerken van de woning zijn:
– Dit rijksmonument is gebouwd in Chalet-stijl en beschikt over diverse authentieke elementen waaronder prachtige houten sierspanten. Het verslag van de Rijksdienst voor Cultureel erfgoed is te downloaden op de woning website.
– Centraal verwarming middels een nieuwe ATAG CV-combiketel (bouwjaar 2020).
– De 1e en 2e verdieping zijn zowel via de trap als via een lift te bereiken.
– Er is een ruime kelder aanwezig.
– Dubbele oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s. In het verlengde van de inrit bevindt zich de, in stijl gebouwde carport/schuur.
– De tuin biedt een combinatie van terrassen, borders, gazon en een brede diversiteit aan heesters, bomen en planten. De tuin is op het zuiden gesitueerd.
– Eibergen is een levendig dorp met diverse voorzieningen en een gezellig centrum en een schitterend buitengebied. Het nabij gelegen Enschede is via de nieuwe N18 binnen 20 minuten bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten