Goed onderhouden 3-kamerappartement op de 3e verdieping met balkon en stenen berging. Dit fijne appartement is voorzien van een airco installatie en gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Neede in appartementencomplex ''Erve Temmink''. Het appartementencomplex is gebouwd in 1999.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 72 m2
Inhoud 226 m3
Energielabel Energielabel A

Het appartement heeft een inhoud van ca. 226 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 72 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 5 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte (berging) bedraagt 6 m2. De indeling is als volgt:

Appartement:
Entree/hal met toilet en fonteintje. Ruime woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het balkon. Open keuken met vaste kast en inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Slaapkamer met aangrenzende badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine. Tweede slaapkamer/hobbykamer. De kenmerken van het appartement zijn:
– Energielabel A.
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combiketel (bouwjaar 2015).
– Het appartement is geheel voorzien van een nette laminaatvloer.
– De woonkamer en grote slaapkamer zijn voorzien van een airco.
– Volledig geïsoleerd.
– De woonkamer is voorzien van een rolluik.
– De servicekosten bedragen € 120,- per maand.
– Het complex is voorzien van videofoon en liftinstallatie.
– Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
– Gelegen in een rustige woonwijk met groen nabij het centrum van Neede. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten