Unieke kans: Een prachtige kavel op Plan Oldenhuis te Groenlo! Het nieuwbouwproject Oldenhuis in Groenlo wordt een bijzonder gevarieerd woongebied waar starters, senioren en gezinnen gemoedelijk door en naast elkaar wonen. Het project bestaat uit 22 vrije kavels, 10 levensloopbestendige woningen en 10 rijwoningen, verdeeld over 3 woonvelden.

Bouwgrond

Alle woningen zijn volledig gasloos en de elektriciteit is afkomstig uit een zonnepanelenweide. Je woont hier aan de rand van het groen, dus er is volop rust, ruimte en natuur in de buurt. De perceeloppervlakte bedraagt 694 m2. In het kavelpaspoort zijn de randvoorwaarden opgenomen die van toepassing zijn voor de kavels die als grondkavels in het plan Oldenhuis worden verkocht. Niet inbegrepen is:
– Financieringskosten, zoals hypotheek advieskosten, hypotheekakte, afsluitprovisie.
– Kosten aannemer, architect, constructeur en overige adviseurs.
– Eenmalige aansluitkosten van water, elektriciteit en riolering.
– Vergunningsleges gemeente Oost Gelre.
– Rente over grondkosten, vanaf 1.12.2020; 4% op jaarbasis.
– Abonnementen op glasvezel, elektra en water.
– Aansluiting en abonnementen KPN en andere aanbieders.
– Certificaten Groenkracht zonnepanelen. Opmerking
– Bouwplicht: Binnen 2 jaar na levering van de kavel dient de oplevering van de woning plaats te vinden.
– Anti-speculatiebeding van 5 jaar. Koopsom bouwkavel 1: € 265.000,- v.o.n. De koopsommen zijn vrij op naam, inbegrepen is:
– 21% BTW
– Notariskosten over de levering van de grond
– Makelaarsbemiddelingskosten verkopende makelaar
– Kadasterkosten

Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten