Prachtig wonen in een royaal appartement in het centrum van Neede. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over drie slaapkamers, balkon en royaal dakterras. Het pand is gebouwd in 2008.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 421 m3
Energielabel Energielabel B

Het appartement heeft een inhoud van ca. 421 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 95 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 8 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 43 m2. De indeling is als volgt:

Appartement:
Entree voorzien van deurbel met ingebouwd video systeem, toilet met fonteintje. Royale woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het balkon. Open keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Tevens is vanuit de keuken het royale dakterras te bereiken. Twee slaapkamer met aangrenzende badkamer. De nette badkamer is voorzien van wastafel, ligbad en douche. Tevens is er vanuit één slaapkamer toegang tot het dakterras. Derde slaapkamer/werkkamer. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een HR cv-ketel (2021).
– Energielabel B.
– Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Het appartement is grotendeels voorzien van een nette laminaatvloer.
– De servicekosten voor het appartement bedragen thans € 60,– per maand.
– Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het appartementencomplex.
– Het appartement kenmerkt zich door zijn centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand. Zo bevinden zich diverse winkels, een huisartsenpraktijk met naastgelegen apotheek en een tandarts in de directe omgeving van het appartement. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen
worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent,
geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten