In een rustige straat gelegen, nabij het karakteristieke centrum en stadsgracht van Groenlo, 2-onder-1-kapwoning met garage en oprit. Aan de achterzijde bevindt zich een diepe tuin welke veel privacy biedt en is gelegen op het zonnige zuiden. De perceeloppervlakte is 323 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1961
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 78 m2
Perceeloppervlakte 323 m2
Inhoud 337 m3
Energielabel Energielabel F

Deze woning is gebouwd in 1961, heeft een inhoud van 337 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 78 m². De overige inpandige ruimte is ca. 9 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 13 m². De externe bergruimte is ca. 27 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en praktische trapkelderkast. Toilet met wandcloset en fontein. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, de open keuken met vaste kast is tuingericht. De berging met wasmachine-aansluiting, voegt extra gemak toe aan het geheel. Het overdekte terras is bereikbaar via de keuken.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan één met wastafel. Badkamer met douche en wastafel. De kenmerken zijn:
– Energielabel F.
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar circa 2013).
– Geheel kunststof kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. achterdeur).
– In de woning ligt een laminaat vloer.
– Er is glasvezel aanwezig.
– De dakbedekking en dakranden van de woning zijn in 2018 vervangen.
– De geheel omsloten achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van een terrasoverkapping.
– De garage is voorzien van elektra en een verwarming.
– Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Groenlo met in de nabijheid de Grolse stadsgracht met diverse prachtige bruggen en er langsheen wandelpaden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten