Unieke kans! Dit prachtige luxe appartement is in 2021 opgeleverd en midden in het centrum van Haaksbergen gelegen. Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping en hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 364 m3
Energielabel Energielabel A++

Daarnaast is het voorzien van een berging in de kelder en eigen parkeerplaats. De appartementen zijn boven de Hema in Haaksbergen gesitueerd. In het bestaande gebouw zijn in 2021 elf nieuwe appartementen gerealiseerd, waarvan zes appartementen op de 1e verdieping en vijf appartementen op de 2e verdieping. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een inhoud van ca. 364 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 114 m2. De gebouwgebonden buitenruimte (loggia) bedraagt ca. 16 m2 en de externe bergruimte (berging in de kelder) bedraagt ca. 24 m2. De indeling is als volgt:
Royale entree hal, toilet met fonteintje. Woonkamer met open keuken voorzien van luxe inbouwkeuken. Tevens is vanuit de woonkamer de loggia te bereiken. Royale slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Tweede slaapkamer/hobbykamer. De techniekruimte met warmtepomp is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Kenmerken:
– Het appartement wordt verwarmd middels een lucht-waterwarmtepomp, tevens is er een boiler aanwezig ten behoeve van het warme water.
– Volledig geïsoleerd conform de nieuwste eisen, daarnaast is het voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– De bijbehorende berging bevindt zich in de kelder van het complex en is middels lift te bereiken.
– Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.
– Er bestaat een mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen.
– Voorzien van een videofoon installatie.
– Het appartementencomplex beschikt over lift.
– Op de 1e en 2e verdieping is een scootmobiel ruimte aanwezig.
– De servicekosten bedragen € 105,37 per maand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten