Heerlijk wonen in appartementencomplex "De Esgaarden", midden in het centrum van Neede. Dit appartement met balkon is gelegen op de eerste verdieping van het complex en heeft een separate garage. Het appartement is fijn, centraal gelegen met diverse voorzieningen binnen een straal van 500 meter.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 79 m2
Inhoud 242 m3
Energielabel Energielabel A

Het appartementencomplex is gebouwd in 1997. Het appartement heeft een inhoud van ca. 242 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 79 m2. De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 7 m2 en de externe bergruimte bedraagt ca. 15 m2. De indeling is als volgt:
Entree/hal. Twee slaapkamers. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje. Nette badkamer met douche, ligbad en wastafel. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en biedt toegang tot het balkon. Halfopen keuken met inbouwkeuken voorzien van afzuigkap en gaskookplaat. De vanuit de keuken te bereiken bijkeuken is voorzien van een wasmachine aansluiting. Kenmerken:
– Het appartement wordt verwarmd middels een Nefit HR ketel.
– Volledig geïsoleerd.
– Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
– De bijbehorende garage bevindt zich aan de achterzijde van het appartementencomplex.
– De servicekosten bedragen € 142,00 per maand.
– Voorzien van een videofoon installatie.
– Het appartementencomplex beschikt over lift.
– Het appartementencomplex “De Esgaarden” kenmerkt zich door z’n centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand. Zo bevinden zich diverse winkels, een bushalte, een huisartsen praktijk met naastgelegen apotheek en een tandarts in de directe omgeving van het complex. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten