Op een unieke locatie midden in het centrum van Neede gelegen gerenoveerd appartement voorzien van moderne badkamer en keuken. Het complex is gebouwd in 1955 en in 2021 is het appartement geheel gerenoveerd. Het appartement heeft een inhoud van 267 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 71 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 71 m2
Inhoud 267 m3

De overige inpandige ruimte bedraagt 21 m2. De indeling is als volgt:

Appartement:
Entree/hal met dakraam, toilet met wandcloset en fonteintje. Royale woonkamer met veel lichtinval, keuken met moderne inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Twee royale slaapkamers. De vanuit de hal te bereiken moderne badkamer beschikt over een douche en wastafelmeubel. Middels een vlizotrap is vanuit de woonkamer de zolderberging te bereiken. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het instapklare appartement is in 2021! geheel gerenoveerd, de authentieke elementen zijn behouden. Daarnaast zijn de badkamer en keuken geheel vernieuwd.
– Het appartement wordt verwarmd middels een combiketel.
– Servicekosten bedragen € 80,- per maand.
– Houten kozijnen welke zijn voorzien van isolerende beglazing.
– Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke berging voor het stallen van fietsen.
– Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
– Vanuit de woonkamer biedt het appartement een prachtig uitzicht op de witte villa aan de overkant welke thans in gebruik is als kantoorpand.
– Gelegen op een unieke locatie in het centrum van Neede op loopafstand van diverse winkels en voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen
worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent,
geschieden onder de voorwaarden van de NVM

Vergelijkbare objecten