Op mooie locatie, aan de rand van Neede, in rustige woonomgeving gelegen vrijstaande woning met royale aanbouw. De aanbouw is in het verleden verhuurd geweest en biedt de mogelijkheid om te slapen op de begane grond of de woning te gebruiken voor mantelzorg. Deze woning heeft een eigen entree.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal slaapkamers 6
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 160 m2
Perceeloppervlakte 490 m2
Inhoud 563 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte bedraagt 490 m2. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1985, heeft een inhoud van 563 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van 160 m2. De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 17 m2 en de externe ruimte bedraagt 13 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. Royale woonkamer met openhaard, eikenvloer en middels openslaande tuindeuren is de fijne tuin te bereiken. Keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap en oven. Achteringang/hal welke ook gebruikt kan worden als bijkeuken. Tussenhal met toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche. Tevens is vanuit de badkamer de aangrenzende slaapkamer te bereiken. De slaapkamer biedt middels een schuifdeur toegang tot de extra woonkamer met keukenblok.

1e Verdieping:
Overloop met 4 slaapkamers met bergruimte en één slaapkamer is voorzien van wastafel. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken vliering. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een Remeha HR combiketel (bouwjaar ca. 2018).
– De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing.
– Een levensloopbestendige woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
– Dankzij de aanbouw is het mogelijk om kantoor/salon aan huis te realiseren.
– Royaal perceel welke fraai en groen is aangelegd met diverse borders, terrassen en gazon, zonnig gesitueerd.
– De woning beschikt over een eigen oprit en carport.
– Er is van de woning een bouwtechnische keuring opgesteld. Deze is te downloaden via de woningwebsite van de woning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten