Unieke kans! Maar liefst 11 prachtige nieuwe huurappartementen gelegen midden in het centrum van Haaksbergen. In het hart van Haaksbergen zijn 11 prachtige nieuwbouw appartementen te huur.

Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 79 m2
Inhoud 230 m3

De appartementen worden opgeleverd conform de nieuwste eisen op het gebied van isolatie. Daarnaast worden de appartementen opgeleverd met een luxe keuken en badkamer. Verwarming zal plaatsvinden middels een luchtwarmtepomp met als hoofdverwarming vloerverwarming. Warmwater wordt grotendeels geproduceerd door de warmtepomp, tevens is er een elektrische boiler aanwezig. De appartementen zijn midden in het centrum van Haaksbergen boven de Hema gesitueerd op de 1e en 2e verdieping. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en een inpandige berging in de kelder welke met lift en trap bereikbaar is. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon c.q. loggia. De appartementen variëren van een woonoppervlakte van ca. 79 m2 tot ca. 142 m2. Indeling:
Hal/Entree met wandcloset en fonteintje. Woonkamer met openkeuken voorzien van luxe inbouwkeuken. 2 of 3 slaapkamers (per appartement verschillend). Moderne badkamer met tweede toilet, wastafel en douche. Berging met aansluiting voor de wasmachine. Huurprijzen vanaf € 950,- per maand inclusief servicekosten. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer.
– Voorzien van videofoon installatie.
– Op de 1e en 2e verdieping is een scootmobiel ruimte aanwezig.
– Glasvezelkabel is aanwezig, de keuze voor provider is KPN of Ziggo.
– Er bestaat een mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen (op eigen kosten, in overleg met verhuurder)
– De huurprijs is inclusief servicekosten, berging in de kelder en één parkeerplaats.
– Het appartement is naar eigen wens in te richten, het schilderen van de wanden en het leggen van de vloer is voor rekening van huurder.
– Datum oplevering circa 1 mei 2021.
– Er wordt door verhuurder een waarborgsom verlangd (2x maandhuur).
– Er is een inkomenstoets van toepassing

Vergelijkbare objecten