Nabij het karakteristieke centrum van Groenlo op de hoek gelegen 3-kamer appartement op de 2e verdieping van het appartementencomplex “De Wheme” met een berging op de begane grond. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 64 m2. Het appartementencomplex is gebouwd in 1984, heeft een inhoud van ca. 214 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 64 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
Corridorflat
Bouwjaar 1984
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 64 m2
Inhoud 214 m3
Energielabel Energielabel D

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Centrale entree met trappenhuis en lift. Appartement:
Entree met provisiekast. Prettige woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat – combi-oven en (motorloze) afzuigkap. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang heeft naar de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche – wastafelmeubel – toilet en aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de hal. De kenmerken van de woning zijn:
– Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Voorzien van een doorlopende laminaatvloer.
– Het complex wordt verwarmd middels blokverwarming.
– Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
– De berging bevindt zich op de begane grond, waar u o.a. uw fiets kan stallen.
– De servicekosten voor het appartement bedragen thans € 60,17 per maand.
– De vraagprijs is inclusief de contante waarde ad. € 11.951,– voor het afgekochte onderhoud van het complex en de opstalverzekering tot 2028.
– De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Groenlo, met alle winkels en voorzieningen binnen handbereik.
– Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het appartementencomplex. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen
worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent,
geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten