In de gewilde en ruim opgezette wijk "de Hofmaat", op loopafstand van het centrum van Neede gelegen helft van dubbel woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De perceelgrootte bedraagt 225 m2. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1990, heeft een inhoud van ca. 368 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 93 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 93 m2
Perceeloppervlakte 225 m2
Inhoud 368 m3
Energielabel Energielabel C

De externe bergruimte bedraagt ca. 8 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte hal/entree met trapopgang. De half open keuken met inbouwkeuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven en middels een tuindeur is het terras te bereiken. De woonkamer is geheel voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal/entree en voorzien van toilet, douche en wastafelmeubel. Slaapkamer/kantoor met vaste kastenwand.

1e verdieping:
Ruime overloop met cv-opstelling en aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Tweede en derde slaapkamer beide voorzien van dakkapel. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit combi-ketel (bouwjaar 2000).
– Gehele begane grond voorzien van plavuizen.
– Deze woning is voorzien van alle voorzieningen op de begane rond waaronder één slaapkamer en badkamer.
– Voorzien dak-, muur- en vloerisolatie.
– De woonkamer en keuken beschikken over vloerverwarming.
– Zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde zijn dakkapellen gerealiseerd.
– De onderhoudsvriendelijk achtertuin is voorzien van een houten schuur met overkapping. Tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Op loopafstand gelegen van alle voorzieningen in het centrum. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten