Deze vrijstaande woning is op een prachtige locatie en op een royaal perceel gelegen aan de rand van Neede. Daarnaast is de woning voorzien van alle voorzieningen op de begane grond, berging en royale oprit. De perceelgrootte bedraagt 585 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 59 m2
Perceeloppervlakte 585 m2
Inhoud 345 m3
Energielabel Energielabel E

Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1955, heeft een inhoud van ca. 345 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 59 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 21 m2 en de externe bergruimte bedraagt ca. 8 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met vaste kast, toilet met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een schouw en veel lichtinval. Keuken met vaste kasten en inbouwkeuken, tevens is vanuit de keuken het fijne terras te bereiken. Twee slaapkamers met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel.

1e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een HR Remeha CV-ketel (2017).
– Aan de voorzijde van de woning is een zonnescherm aanwezig.
– Eigen oprit met carport geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Rondom de woning bevindt zich een tuin voorzien van gazon, borders en diverse zitjes. Tevens is er een houten tuinhuis aanwezig.
– Op een prachtige locatie gelegen, aan de rand van Neede met het buitengebied op loopafstand en vrij uitzicht.
– Carport is ter overname maar er zijn goede mogelijkheden om een nieuwe garage te bouwen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten