LET OP! De hier getoonde prijs is een "BIEDEN VANAF" prijs. Dat wil zeggen dat deze prijs is bedoeld als ondergrens om met u in onderhandeling te treden.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 157 m2
Perceeloppervlakte 389 m2
Inhoud 499 m3
Energielabel Energielabel G

Karakteristieke 2-onder-1 kapwoning nu nog gelegen aan de rand van Haaksbergen. In de nabije toekomst wordt het gebied rondom de woning getransformeerd tot woongebied. De woning is voorzien van maar liefst vijf slaapkamers, ruime oprit en vrijstaande garage. De perceelgrootte bedraagt circa 389 m2. Deze royale 2-onder-1 kapwoning is gebouwd in 1935, heeft een inhoud van ca. 499 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 157 m². Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. Royale woonkamer voorzien van veel lichtinval en schouw. Middels schuifdeuren is de eetkamer te bereiken. Vanuit de eetkamer is middels openslaande tuindeuren toegang tot het fijne terras en royale tuin. Keuken met keukenblok voorzien van afzuigkap, oven, kookplaat en toegang tot de kelder. Praktische berging/bijkeuken welke ook als achteringang gebruikt kan worden.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien van balkon. Badkamer met ligbad/douche, wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop met dakkapel en twee slaapkamers beiden voorzien van een dakkapel. De kenmerken zijn als volgt:
– Verwarmd middels cv-ketel
– Vele jaren dertig kenmerken/details.
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Het gebied rondom de woning zal worden getransformeerd tot een hoogwaardig woongebied. De oude N18 wordt afgewaardeerd dit zal inhouden dat de weg verkeersluw zal worden.
– Groene erfafscheidingen is te zijner tijd verplicht door de transformatie van het gebied.
– De overdracht zal uiterlijk 1 juni 2021 plaatsvinden. Aan deze brochure is een situatietekening toegevoegd van de herontwikkeling Dorpsrands Haaksbergen, dit betreft een concept plan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten