Deze prachtige vrijstaande woonboerderj met royale vrijstaande garage/schuur en carport staat op een perceel van maar liefst 7.070 m2 en is net buiten de bebouwde kom van Groenlo gelegen. Daarnaast is de woning voorzien van vijf slaapkamers en heeft alle voorzieningen op de begane grond, waaronder een badkamer en twee slaapkamers. De perceelgrootte bedraagt maar liefst ca. 7.070 m2 en bestaat uit een erf met goed onderhouden tuin voorzien van sierbestrating, borders, meerdere zitjes, gazon, vijverpartij en een weiland.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 168 m2
Perceeloppervlakte 7070 m2
Inhoud 530 m3

Deze royale woonboerderij is gebouwd in 1935 en herbouwd in 1986. De woning heeft een inhoud van 530 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 168 m2. De externe bergruimte bedraagt ca. 75 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 28 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte hal/entree met trapopgang. Keuken met moderne luxe inbouwkeuken (2018) voorzien van stoomoven, inductiekookplaat met afzuigsysteem, koelkast, vaatwasser en composiet blad. Royale woonkamer voorzien van veel lichtinval en sfeervolle schouw met houtkachel. De vanuit de keuken middels een schuifdeur te bereiken praktische bijkeuken is voorzien van een vaste kast en aansluiting voor de wasmachine. Toilet met fonteintje. De twee slaapkamers/werkkamers op de begane grond zijn beide voorzien van een vaste kast en één slaapkamer van een PVC vloer. Nette badkamer met ligbad, douche, wandcloset, wastafelmeubel en vloerverwarming.

1e Verdieping:
Royale overloop met vaster kast en toilet met wastafel. Drie ruime slaapkamers welke ook als werkkamer/hobbyruimte gebruikt kunnen worden. De kenmerken zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combi CV-ketel.
– Voorzien van houtenkozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
– De hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van een mooie massieve eikenvloer (2015).
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de slaapkamers).
– Er is muurisolatie aanwezig.
– Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond, waaronder twee slaapkamers en badkamer.
– Door de aanwezigheid van vijf slaapkamers zeer geschikt voor een groot gezin.
– Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een royale oprit met carport. De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De woning heeft koperen dakgoten.
– Deze woning is zeer geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis of voor de liefhebber van slapen en baden op de begane grond. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten