Wat een stek! Heerlijk vrij wonen dichtbij de natuur die is gelegen aan de noord-oostzijde van Eibergen én net buiten de bebouwde kom. Deze vrijstaande woning met Schöppe en garage is werkelijk op een unieke locatie gelegen!

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1974
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 8
Woonoppervlakte 207 m2
Perceeloppervlakte 2220 m2
Inhoud 778 m3

Daarnaast is deze woning voorzien van meerdere slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De perceelgrootte bedraagt 2.220 m2. Let op, in overleg is er meer grond bij te kopen tot een maximum van circa 1,8 hectare. Deze woning is gebouwd in 1974, heeft een inhoud van ca. 778 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 207 m2 en de externe bergruimte bedraagt 142 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met trapopgang en toilet. Woonkamer heeft veel lichtinval middels meerdere raampartijen. Keuken met moderne inbouwkeuken (bouwjaar 2014) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Ruime bijkeuken voorzien van keukenblok met aanrechtblad en spoelbak, centrale hal met aansluitend drie slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer (bouwjaar 2014) voorzien van vloerverwarming, douche, wandcloset en wastafel.

1e verdieping:
Via de trapopgang vanuit entree te bereiken overloop met fraaie vide geeft toegang tot twee slaapkamers voorzien van vaste kasten, tweede badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Separaat toilet. Tevens geeft de overloop toegang tot de zolderruimte welke geschikt is om meerdere slaapkamers te creëren. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Agpo cv-ketel (bouwjaar 1998).
– Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.
– De keuken, bijkeuken en centrale hal zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer en slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van Vinyl.
– Royaal perceel met oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Een authentieke Schöppe met fraaie, karakteristieke elementen.
– Het object is uitstekend geschikt voor diverse doeleinden zoals een kantoor/praktijk/salon aan huis.
– De woning is gelegen in het buurtschap Mallum met de Mallumse Molen als centraal middelpunt. Via wandelpark De Maat is het centrum van Eibergen op amper vijf minuten lopen gelegen. Door de afrit van de N-18 bij Rietmolen is het centrum van Enschede circa 20 minuten rijden. Het Hoones Bosch, Het Haaksbergerveen, De Berkel, ze liggen allemaal in de nabijheid en maken deze plek daarmee bijzonder. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten