LET OP! De hier getoonde prijs is een "BIEDEN VANAF" prijs. Dat wil zeggen dat deze prijs is bedoeld als ondergrens om met u in onderhandeling te treden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 138 m2
Perceeloppervlakte 1860 m2
Inhoud 702 m3

In het mooie buitengebied van het kerkdorp Rekken staat deze woonboerderij met schuur en een riant perceel van maar liefst 1.860 m2. Deze fraaie woonboerderij is gebouwd in 1920, heeft een inhoud van ca. 702 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 138 m2. De externe bergruimte bedraagt ca. 47 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, woonkeuken met inbouwkeuken welke is voorzien van oven, vaatwasser, afzuigkap, kookplaat en koelkast. Woonkamer met aangrenzend een slaapkamer met vaste kasten, slaap-/hobbykamer en slaap-/opkamer met eronder gelegen kelder. Ruime hal/berging met wasruimte en vaste kast / cv ruimte. Bijkeuken met keukenblokje. Badkamer met douche – wastafel en aansluiting voor wasmachine. Separaat toilet. Verdieping:
Zolderberging. Bereikbaar middels een vlizotrap. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een ATAG HR combiketel (bouwjaar 2019).
– Woonkamer, keuken, hal/berging en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
– Voorzien van houten kozijnen met grotendeels thermopane beglazing.
– Zinken goten zijn deels vernieuwd.
– Heerlijk vrij wonen, dichtbij de natuur en prachtige vergezichten. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten