Heerlijk wonen in appartementencomplex "De Esgaarden", midden in het centrum van Neede. Dit appartement is gelegen op de begane grond met separate bijbehorende berging. Dit appartement staat garant voor lekker centraal wonen met diverse voorzieningen binnen een straal van 500 meter.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 84 m2
Inhoud 272 m3
Energielabel Energielabel C

Dit appartementencomplex is gebouwd in 1997. Het appartement heeft een inhoud van ca. 272 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 84 m2. De indeling is als volgt:
Entree/hal. Twee slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer is voorzien van vaste kastenwand. Toilet met fonteintje. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Ruime woonkamer met tuinkamer. Halfopen keuken met inbouwkeuken welke is voorzien van een koelkast – keramische kookplaat – vaatwasser – afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot een inpandige berging met aansluiting voor wasmachine. Hier bevindt zich ook de cv-ketel. Separate berging met op afstand bedienbaar rolluik. Kenmerken:
– Het appartement wordt verwarmd middels een AWB HR-combiketel (1997).
– Volledig geïsoleerd.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De berging bevindt zich direct tegenover de voordeur van het appartement en is voorzien van een elektrische overheaddeur.
– Het appartement is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
– De servicekosten bedragen € 138,00 per maand.
– Het appartement is gelegen op de begane grond en voorzien van een videofoon installatie.
– De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een parketvloer.
– Slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
– Het appartementencomplex “De Esgaarden” kenmerkt zich door z’n centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand. Zo bevinden zich diverse winkels, een bushalte, een huisartsen praktijk met naastgelegen apotheek en een tandarts in de directe omgeving van het complex. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten