Fijn wonen in het centrum van Neede met diverse voorzieningen op loopafstand? Dat kan in deze ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en houten berging. De totale perceelsgrootte bedraagt 130 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 117 m2
Perceeloppervlakte 130 m2
Inhoud 386 m3
Energielabel Energielabel B

Deze tussenwoning is gebouwd in 1978, heeft een inhoud van ca. 386 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 117 m2. De externe bergruimte bedraagt ca. 4 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree/hal met meterkast, woonkamer voorzien van een laminaatvloer en vaste kast, open keuken met inbouwkeuken welke is voorzien van een gaskookplaat – afzuigkap – oven en vaatwasser. Portaal met toegang naar toilet met wandcloset en fonteintje, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers waarvan één met toegang tot balkon en één met vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een douche – wastafel – wandcloset.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken zolder met de mogelijkheid voor twee kamers. De kenmerken zijn:
– De woning wordt centraal verwarmd middels een Remeha Calenta HR combiketel.
– Achtergevel is voorzien van HR++ beglazing, de voorgevel is deels voorzien van HR++ beglazing.
– Aangebouwde houten berging aan de achterzijde met te renoveren overkapping.
– De woning is gelegen tegenover een plantsoentje met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
– De achtertuin is geheel omsloten, achterom bereikbaar en gelegen op het zuiden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten