Binnen de stadsgrachten van Groenlo gelegen 2-onder-1 kapwoning voorzien van schuur. De tuin is geheel omsloten en achterom te bereiken. De perceelgrootte bedraagt 92 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 80 m2
Perceeloppervlakte 92 m2
Inhoud 330 m3

Deze 2-onder-1 kapwoning is gebouwd in 1935, heeft een inhoud van ca. 330 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 80 m2. De externe bergruimte bedraagt 9 m2 en de overige inpandige ruimte bedraagt 6 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang. Woonkamer met eiken vloer en prachtige eiken gebinten. De vanuit de woonkamer te bereiken keuken is voorzien van een inbouwkeuken met oven, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, trapkast en vaste kast. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de kelder. Tussenhal/achteringang, badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers met vaste kasten. Extra bergkamer met CV-opstelling. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit Topline CV-ketel.
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. keukenraam en berging).
– Voorzien van een achtertuin met terras, border en berging. Tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Kluswoning met volop mogelijkheden om de woning naar eigen smaak en wens in te richten.
– Zeer gunstige ligging: pal in het karakteristieke centrum van Groenlo! Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten