Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? Die mogelijkheid bieden wij u nu aan de Jan Steenstraat met zijn unieke ligging nabij het gezellige centrum van Winterswijk. Woonwijk "De Branderbosch" is een groene, ruim opgezette en zeer gewilde woonomgeving nabij scholen, supermarkt, sportfaciliteiten, kinderboerderij, zwembad en op loopafstand van het buitengebied.

Bouwgrond

De kavelgrootte van kavel II is ca. 939 m2. De situatietekening betreft een schets van een mogelijke kavelverdeling. De perceelgrootte is derhalve indicatief. In overleg met de verkoper/koper van kavel I is een andere perceelgrootte bespreekbaar. De koopsom bedraagt € 338.040,– vrij op naam, uitgaande van een perceelgrootte van 939 m2. Overige informatie:
– De grond is niet bouwrijp.
– De gemeente Winterswijk heeft een principebesluit gegeven voor de bouw van een vrijstaande woning. Hiervoor dient nog een planschaderisico uitgevoerd te worden. Tevens zullen er legeskosten in rekening worden gebracht voor het aanvragen van de omgevingsvergunning.
– Er is reeds een bodemonderzoek uitgevoerd. Het rapport is bij ons op te vragen.
– U kunt uw eigen droomhuis bouwen. U heeft volledige zeggenschap over uw bouwplan, uiteraard binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten