Op loopafstand van het centrum van Groenlo gelegen 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde bijkeuken en slaapkamer op de begane grond. Tevens is de woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een vouwpui. De perceelgrootte bedraagt 241 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1950
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 116 m2
Perceeloppervlakte 241 m2
Inhoud 464 m3

Deze fijne woning is gebouwd in 1950, heeft een inhoud van ca. 464 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 116 m2. De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 12 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapkelderkast en trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje. Royale woonkamer met veel lichtinval voorzien van plavuizen vloer met gedeeltelijke vloerverwarming. Tevens is vanuit de woonkamer middels een tuindeur met vouwpui toegang tot het overdekte terras. Keuken met inbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, combi-oven, ruimte voor een vaatwasser, afzuigkap en koelkast. De vanuit de keuken te bereiken bijkeuken wordt tevens gebruikt als achteringang. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Royale slaapkamer met plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming. Er is ruimte en mogelijkheid om de berging te voorzien van een badkamer, gelegen naast de slaapkamer. Zo heeft u alle voorzieningen op de begane grond.

1e Verdieping:
Overloop, twee slaapkamer waarvan één slaapkamer met vaste kast en één slaapkamer met wastafel. Nette badkamer met douche, ligbad wastafel en tweede toilet. Tevens is er op de 1e verdieping een berging.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Vaillant combiketel (2004).
– Voorzien van dakisolatie.
– De bijkeuken biedt de mogelijkheid voor het creëren van een badkamer op de begane grond.
– De begane grond is grotendeels voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming (m.u.v. gedeelte van de woonkamer).
– Eigen oprit.
– De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor een royale woonkamer met glazen vouwpui is gecreëerd met veel ruimte en licht. De vouwpui is in kunststof uitgevoerd.
– De onderhoudsvriendelijke achtertuin is geheel omsloten en voorzien van veranda (2020) en luifel.
– Het karakteristieke centrum van Groenlo is op loopafstand te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten