Midden in het centrum van Neede gelegen fijn appartement op de derde verdieping van appartementencomplex "De Esgaarden" met balkon en bijbehorende garage. Dit appartement staat garant voor lekker centraal wonen met diverse voorzieningen binnen een straal van 500 meter. Dit appartementencomplex is gebouwd in 1997.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 82 m2
Inhoud 268 m3
Energielabel Energielabel A

Het appartement heeft een inhoud van ca. 268 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 82 m². De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 6 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 15 m². De indeling is als volgt:
Entree/hal, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met toegangsdeur naar overdekt balkon, open keuken met afzuigkap, twee slaapkamers, badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Berging met aansluiting voor de wasmachine en cv-ketel. Kenmerken:
– De woning beschikt over een Energielabel A.
– Het appartement wordt verwarmd middels een Nefit HR ketel (bouwjaar 2017).
– Het appartement is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
– De servicekosten bedragen € 149,– per maand.
– Het appartement is gelegen op de derde verdieping en voorzien van een videofoon installatie.
– Aan de achterzijde bevinden zich de bijbehorende garages.
– Het appartementencomplex “De Esgaarden” kenmerkt zich door z’n centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand. Zo bevinden zich diverse winkels, een bushalte, een huisartsen praktijk met naastgelegen apotheek en een tandarts in de directe omgeving van het complex. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten