Aan de rand van Neede aan een doorgaande weg, op een ruim kavel van 565 m2, gelegen karakteristiek vrijstaand woonhuis. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een woonkeuken en via de, aan de achterzijde gelegen Kieftendijk, met de auto te bereiken. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1930 en uitgebouwd in 2000.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 119 m2
Perceeloppervlakte 565 m2
Inhoud 558 m3
Energielabel Energielabel F

De woning heeft een inhoud van ca. 558 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 119 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 26 m2. Indeling:

Begane grond:
Hal met meterkast. Knusse, van de woonkamer gescheiden, zitkamer met houten vloer en schouw met gashaard. Woonkamer voorzien van een houten vloer en schouw met aansluiting voor een houtkachel. Opkamer met daaronder gelegen kelder. Gezellige woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van fornuis, afzuigkap, koelkast en magnetron. De keuken is voorzien van plavuizen vloer. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger, toilet. Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan één royale slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met ligbad – wastafel – douche en toilet. De kenmerken zijn:
– Grotendeels centraal verwarmd middels een ATAG HR combi CV-ketel (bouwjaar 2020).
– De woning is in 2000 uitgebouwd ten behoeve van de woonkeuken, bijkeuken en één slaapkamer op de verdieping.
– De uitbouw is voorzien van spouwisolatie, de overige muren zijn grotendeels nageïsoleerd.
– Gedeeltelijk voorzien van dak- en vloerisolatie.
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– Enkele ruimtes zijn voorzien van ventilatie-units.
– De woonkamer en de zitkamer zijn voorzien van enkele glas-in-lood ramen.
– Aan de achterzijde bevindt zich een diepe achtertuin met terras en borders.
– De woning is goed bereikbaar via de, aan de achterzijde gelegen, Kieftendijk. Aan deze zijde bevindt zich eveneens de oprit voor de auto met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten