Goed onderhouden royale tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers, grote uitbouw aan de achterzijde en terrasoverkapping. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Groenlo nabij het groene buitengebied. De perceelgrootte bedraagt 155 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 129 m2
Perceeloppervlakte 155 m2
Inhoud 419 m3

Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 419 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 129 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, woonkamer met erker en veel lichtinval. De open keuken is uitgebouwd en voorzien van een inbouwkeuken met kookplaat – afzuigkap – oven – koelkast – vaatwasser. Tevens voorzien van vaste kasten en openslaande tuindeuren met toegang naar het terras, welke is gelegen op het zonnige zuiden.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een wastafel. De badkamer is voorzien van een douche – wastafelmeubel – toilet en designradiator.

2e Verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap. Hal met cv-ruimte. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een royale dakkapel. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit cv-combiketel (2008) en Elga warmtepomp (2015).
– De woning is verbouwd/uitgebouwd. In 2010 is er een dakkapel gerealiseerd, in 2012 is er een erker geplaatst aan de voorzijde van de woning en is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.
– Voorzien van isolerende beglazing (met uitzondering van de voordeur).
– Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De badkamer en de 2e verdieping zijn tevens voorzien van vloerverwarming.
– Voorzien van airco in de woonkamer, keuken en slaapkamers.
– Begane grondvloer en ouderslaapkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.
– De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin met tuinhuis/terrasoverkapping is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy.
– Tuinhuis/terrasoverkapping is voorzien van warm en koud water, gasleiding, aparte stroomgroep, coax en internetkabel alsmede rioolaansluiting.
– Vorstvrije buitenkraan en stopcontact aan de buitenzijde van de voorgevel.
– Aan de rand van Groenlo gelegen nabij de Slinge, doch tevens op loopafstand van het centrum. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten