Aan de rand van Groenlo gelegen tussenwoning met geschakelde stenen berging. De perceelgrootte bedraagt circa 145 m2. Deze tussenwoning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van ca. 379 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 92 m2.

Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 92 m2
Perceeloppervlakte 145 m2
Inhoud 379 m3

De overige inpandige ruimte bedraagt 21 m2 en de externe bergruimte bedraagt 11 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje. Royale doorzonwoonkamer met veel lichtinval. Keuken met vernieuwde keukenblok voorzien van afzuigkap. Tevens is vanuit de keuken het terras te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en wasmachine aansluiting.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping met dakraam. Tevens is er de mogelijkheid voor het creƫren van een vierde slaapkamer. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een combiketel (bouwjaar 2020).
– Zowel de begane grond als 1e verdieping is voorzien van dubbele beglazing, m.u.v. de uitzetramen.
– Geheel omheinde achtertuin met vrijstaande stenen berging.
– De woning is gelegen aan de rand van Groenlo, op loopafstand van de Slinge en het buitengebied. Ook het karakteristieke centrum van Groenlo met de bekende stadsgracht is op fietsafstand te bereiken, zodat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten