Midden in het prachtige pittoreske kerkdorp Gelselaar ligt deze fraaie levensloopbestendige vrijstaande woning met een schitterend uitzicht over de landerijen. De woning is voorzien van een aangebouwde veranda, carport en vrijstaande berging met houtopslag. De bijna nieuwe woning met slaap- en badkamer op de begane grond biedt woonruimte voor zowel senioren als voor een gezin.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 179 m2
Perceeloppervlakte 750 m2
Inhoud 753 m3
Energielabel Energielabel A

Het mooie dorp Gelselaar kenmerkt zich als een prachtig dorp met schitterend buitengebied en leefgemeenschap met een rijk verenigingsleven. De perceelgrootte bedraagt 750 m2. Deze fraaie woning is gebouwd in 2015, heeft een inhoud van ca. 753 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 179 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, toilet met fonteintje, riante L-vormige woonkamer met houtkachel, plavuizenvloer met vloerverwarming, vaste kast en openslaande tuindeuren naar de veranda. Vanuit de woonkamer komt men eerst in het eetgedeelte van de woonkamer met daarboven een fraaie vide met veel lichtinval van buiten. Hier treft men ook de trapopgang naar de 1e verdieping aan. Daarna komt men in de ruime open keuken voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling met inductiekookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast, oven en vaatwasser. De slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar en voorzien van een extra wastafel. Naast de slaapkamer bevindt zich de ruime moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, tweede toilet en vloerverwarming. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken, welke vanuit de oprit te bereiken is middels elektrisch te openen deuren en voorzien is van een uitstortgootsteen en aansluiting voor de wasmachine. Ook heeft men van uit de bijkeuken toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Ruime overloop met vide en fraaie glazen omheining, twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van een wastafel. In de berging met cv-opstelling, welke via de tweede slaapkamer is te bereiken, treft men nog een wastafel aan.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zeer ruime zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Door de vele raampartijen heeft men veel lichtinval en een fantastisch uitzicht over de achterliggende landerijen.
– De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.
– De 1e verdieping is voorzien van een fraaie PVC-vloer.
– De woning wordt verwarmd middels een Hybride Cube ketel (zowel gas als elektrisch).
– Tevens zijn er zonnepanelen op de vrijstaande houten berging geplaatst (met een vermogen van 4.95 Kw).
– De gehele woning is voorzien van kunststof draai-/kiepramen voorzien van isolerende beglazing en horren.
– Aan de voorzijde is bij het slaapkamerraam een screen geplaatst.
– De woning wordt omgeven door een prachtige geheel omsloten tuin met borders, terras, fraaie sierbestrating en een mooi gazon. Onder de aangebouwde veranda heeft men een fraai uitzicht over de achterliggende landerijen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten