Op een riant perceel van maar liefst 420 m2 gelegen hoekwoning met berging en prachtig tuinhuis. De woning is rustig gelegen aan een hofje. De perceelgrootte bedraagt 420 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1965
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 80 m2
Perceeloppervlakte 420 m2
Inhoud 309 m3

Deze hoekwoning is gebouwd in 1965, heeft een inhoud van ca. 309 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 80 m². De externe bergruimte bedraagt 19 m2 en de overige inpandige ruimte bedraagt 10 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang en vaste kast voorzien van wasmachine aansluiting, modern toilet (2018) met wandcloset. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en er is veel lichtinval. Keuken met inbouwkeuken voorzien van koelkast, afzuigkap, oven en gaskookplaat. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot het royale terras.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kasten, drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met vaste kast. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en in 2019 vernieuwd.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping met overloop, berging en vierde kamer. Tevens is de 2e verdieping voorzien van een laminaatvloer. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels Remeha Tzerra combi-ketel (2013).
– De begane grond is voorzien van een nette laminaatvloer.
– Voorzien van dak-, muurisolatie en dubbele beglazing.
– De 18 zonnepanelen zijn in 2019 gerealiseerd
– De royale tuin is achterom bereikbaar.
– Bouwkundige keuring aanwezig.
– Aan de zijkant en achterzijde bevindt zich een geheel omsloten royale tuin met veel privacy. Tevens is er een royale vrijstaande berging en houten berging met fraaie terrasoverkapping aanwezig. De houten berging met terrasoverkapping is in 2018-2020 gerealiseerd.
– Op loopafstand vindt u diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sport- en cultuurfaciliteiten. Ook de uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. Vanuit de woning maakt u bovendien gemakkelijk een ommetje of fietstocht in de natuurrijke omgeving. Dat maakt wonen op deze plek uiterst comfortabel. Toewijzingsvolgorde:
1. Herstructuringskandidaten van ProWonen
2. Huurders van ProWonen op basis van woonduur mits er een woning vrij komt.
3. Overige kandidaten op basis van loting

Heeft u belangstelling? Wij vragen u een reactie te plaatsen voor 1 september a.s. Dat kan via de site van Thuis in de Achterhoek of via Scheers & Roes Makelaars. U ontvangt na 2 september een reactie. ProWonen is een woningcorporatie en verkoopt derhalve uitsluitend woningen aan natuurlijke personen voor eigen bewoning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten