Karakteristiek, verassend ruim vrijstaand woonhuis met oprit en houten berging. De woning is gelegen in een rustige woonomgeving, voorzien van drie slaapkamers en een opkamer met daaronder gelegen kelder. De perceelgrootte bedraagt 203 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1922
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 133 m2
Perceeloppervlakte 203 m2
Inhoud 477 m3
Energielabel Energielabel F

Deze woning is gebouwd in 1922, heeft een inhoud van ca. 477 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 133 m2. De externe bergruimte bedraagt 5 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de woonkamer. Woonkamer met veel lichtinval, eetkamer, opkamer/werkkamer met toegang tot de kelder, hal met trapopgang en toegang tot de badkamer welke voorzien is van een douche, ligbad en wastafel. Keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Achteringang/hal met toilet voorzien van fonteintje. Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Overloop met dakramen, drie slaapkamers met vaste kasten.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging welke volledig is afgetimmerd en voorzien van isolatie. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel F.
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combi-ketel (bouwjaar 2002).
– Gedeeltelijk voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
– Voorzien van dakisolatie.
– De tuin is geheel omsloten en biedt veel privacy.
– Gelegen in een fijne, rustige woonomgeving. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten