Fijne 2-onder-1 kapwoning met praktische garage gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Neede. De woning is aan de achterzijde voorzien van een overkapping. De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 128 m2
Perceeloppervlakte 304 m2
Inhoud 401 m3

De perceelgrootte bedraagt 304 m2. Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van ca. 401 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 128 m2. De externe bergruimte bedraagt 22 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 8 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met vaste kast en toilet met fonteintje. De fijne woonkamer is voorzien van veel lichtinval. Keuken met inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

1e Verdieping:
Overloop en twee slaapkamers, waarvan één royale slaapkamer met wastafel (hier kunnen eenvoudig weer twee slaapkamers van gemaakt worden). De nette badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, designradiator en wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop met twee bergruimtes waarvan één bergruimte met dakraam en wasmachine aansluiting. Royale derde slaapkamer met wastafel. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt centraal verwarmd middels een Intergas Combi CV-ketel (bouwjaar 2017).
– Geheel voorzien van isolerende beglazing, waarvan deels HR++ beglazing.
– Voorzien van muurisolatie (2014).
– Voorzien van kunststof (Keralit) gevelbeplating.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De houten delen met isolerende HR++ beglazing zijn in 2010 en 2013 gerenoveerd.
– De tuin is grotendeels omsloten, goed onderhouden en biedt veel privacy aan de achterzijde. De tuin is achterom te bereiken en op het zuidwesten gelegen.
– Royale stenen garage van 2.95 meter x 7.50 meter met elektrische overheaddeur.
– De garage is in 2018 gerenoveerd en voorzien van nieuwe dakplaten en EPDM (kunststof) dakbedekking en isolatie. Daarnaast zijn de boeien vervangen.
– Gelegen aan de rand van Neede met een uitgestrekt buitengebied. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten