LET OP! De hier getoonde prijs is een "BIEDEN VANAF" prijs. Dat wil zeggen dat deze prijs is bedoeld als ondergrens om met u in onderhandeling te treden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Bouwjaar 2000
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 88 m2
Inhoud 404 m3

Midden in het centrum van Borculo gelegen ruime bovenwoning met dakterras, berging en extra berging op de begane grond. Dit mooie appartement is gebouwd in 2000, heeft een inhoud van ca. 404 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 88 m2. De indeling is als volgt:

1e etage:

Entree middels trap aan de buitenzijde, dakterras, hal met toilet, royale straatgerichte woonkamer (ca. 40 m2) met balkenplafond en met open keuken voorzien van afzuigkap, 4 pits gaskookplaat en dubbele spoelbak. Vanuit de woonkamer komt men in de hal, waar de drie ruime slaapkamers te bereiken zijn. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Tevens is er een aansluiting voor de wasmachine.

2e etage:

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Kenmerken van de woning:

– De woonkamer en hal zijn voorzien van een laminaatvloer.
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit Classic cv-ketel.
– Tevens is de woning voorzien van plafondisolatie.
– Het dakterras is op het zuid-westen gelegen.
– De woning is gelegen midden in het karakteristieke centrum van Borculo met alle voorzieningen op loopafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten