Nabij het centrum van Goor gelegen hoekwoning met uitbouw aan de achterzijde van de woning. Tevens met parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning en een vrijstaande stenen schuur aan de achterzijde. De woning is achterom bereikbaar en heeft een tuin gelegen op het zuiden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1961
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 87 m2
Perceeloppervlakte 214 m2
Inhoud 343 m3

De perceelgrootte bedraagt 214 m2. Deze hoekwoning is gebouwd in 1961, heeft een inhoud van ca. 343 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 87 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar 1e verdieping, toilet, kelderkast, doorzon woonkamer met eetgedeelte en een Quick Step laminaatvloer en schouw met palletkachel, open keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van afzuigschouw, gaskookplaat met wokbrander, koelkast, bakoven met magnetron en vaatwasser.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een laminaatvloer, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken vliering. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Eco TEC plus HR ketel (2016)
– De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing.
– Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd ten behoeve van de woonkamer en eetgedeelte.
– De woning is aan de voorzijde op de begane grond en aan de achterzijde op de begane grond en 1e verdieping voorzien van rolluiken.
– Tevens is aan de achterzijde een kunststof overkapping geplaatst.
– De tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuiden, uitgevoerd in bestrating, border en vijverpartij en is achterom te bereiken.
– Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten