Midden in het centrum van Neede gelegen riant woonhuis met winkelruimte, vrijstaande dubbele garage en geheel omsloten zonnige vrije tuin op het Zuid-Westen gelegen. Voldoende parkeermogelijkheden aan de achterzijde van de woning. De perceelgrootte bedraagt 444 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 255 m2
Perceeloppervlakte 444 m2
Inhoud 925 m3
Energielabel Energielabel G

De woning met winkelruimte is gebouwd in 1920, waarna deze in de loop der jaren is verbouwd/gemoderniseerd. De woning heeft een inhoud van ca. 925 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 255 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Winkelruimte aan de voorzijde heeft een frontbreedte van 7.66 m. De verkoopvloeroppervlakte inclusief opslag bedraagt ca. 52 m2. De winkelruimte is opgedeeld in twee opslagruimtes en een winkelgedeelte. Via de opslagruimte is het toilet met fonteintje te bereiken. De winkelruimte is via de voorzijde te bereiken. Woonhuis:
Royale L-vormige entree/hal met trapopgang en vaste kasten. Vanuit de hal komt men in de riante tuingerichte woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en natuurstenen aanrechtblad. Via de keuken is de ruime tuingerichte woonkamer met schouw en openhaardpartij te bereiken. De achteringang met toilet en fonteintje is via de keuken bereikbaar.

1e Verdieping:
Ruime overloop, vijf slaapkamers, waarvan drie slaapkamers voorzien zijn van vaste kasten en twee slaapkamers toegang bieden tot het balkon/dakterras. De badkamer is voorzien ligbad, douche, twee wastafels en een derde toilet. Vanuit de overloop is de berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting te bereiken.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderberging. Kenmerken van de woning:

– De woning is op de begane grond gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.
– Verwarmd middels een Nefit HR cv-ketel.
– De woning is gedeeltelijk voorzien van authentieke glas-in-loodramen.
– Aan de achterzijde zijn voor de woonkamer en keuken zonneschermen geplaatst.
– De woning is achterom te bereiken.
– De aan de achterzijde gelegen tuin is geheel omsloten en voorzien van gazon, borders, overkapping voor houtopslag en sierbestrating. Tevens bevinden zich aan de achterzijde openbare parkeergelegenheden.
– Midden in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten