Ruime, uitgebouwde hoekwoning met berging, garage en onderhoudsvriendelijke tuin. De achtertuin biedt veel privacy en is achterom bereikbaar. De perceelgrootte bedraagt 291 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1970
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 116 m2
Perceeloppervlakte 291 m2
Inhoud 383 m3

De woning is gebouwd in 1970, heeft een inhoud van ca. 383 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 116 m². De externe bergruimte bedraagt 36 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met trapopgang en trapkast, toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval. Keuken met keukenblok en toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met vaste kasten. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale zolder met dakkapel, tevens is er de mogelijkheid voor het creëren van een royale vierde slaapkamer. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels AWB HR combi-ketel.
– De woning is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de keuken en een terrasoverkapping. Daarnaast is er door dakkapel op de twee verdieping veel ruimte gecreëerd voor een grote extra kamer.
– De woonkamer is aan de voorzijde en achterzijde voorzien van rolluiken.
– Terras is voorzien van terrasoverkapping.
– Kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– Voorzien van dak- en muurisolatie.
– Aan de achterzijde bevindt zich een geheel omsloten tuin met veel privacy. Naast de vrijstaande garage is er aan de achterzijde een stenen berging aanwezig.
– De tuin is achterom bereikbaar.
– Oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De woning is gelegen op fietsafstand van het centrum van Eibergen met alle voorzieningen binnen handbereik en nabij het buitengebied. Huurders van ProWonen hebben voorrang. ProWonen is een woningcorporatie en verkoopt derhalve uitsluitend woningen aan natuurlijke personen voor eigen bewoning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten