Aan de rand van Neede gelegen op een royaal kavel van maar liefst 486 m2 gelegen vrijstaande bungalow met moderne badkamer en drie slaapkamers. Daarnaast is de woning voorzien van een garage, berging en twee houten bergingen. Deze vrijstaande woning heeft een inhoud van ca. 468 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 105 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 105 m2
Perceeloppervlakte 486 m2
Inhoud 468 m3
Energielabel Energielabel B

De externe bergruimte bedraagt ca. 28 m2 en de overige inpandige ruimte bedraagt 19 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Garage, hal met vaste kasten en toilet met fonteintje. Royale woonkamer met veel lichtinval en schouw met kachel. Keuken met inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Tevens is de keuken voorzien van een achteringang. Drie ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met vaste kast. Moderne badkamer (2019) met douche, toilet en wastafelmeubel. De berging/bijkeuken is zowel van binnenuit als buitenom bereikbaar en voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel B.
– Centraal verwarmd middels aan Atag combi-ketel (bouwjaar 2014).
– Voorzien van 8 zonnepanelen.
– De badkamer is in 2019 gerealiseerd.
– Geheel voorzien van hardhoutenkozijnen met dubbele beglazing.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
– Er is dak- en muurisolatie aanwezig.
– Aan de achterzijde bevindt zich een geheel omsloten onderhoudsvriendelijke tuin met sierbestrating en meerdere zitjes.
– Naast de garage aan de voorzijde bevinden zich er in de tuin twee aangebouwde houten schuren met veel bergruimte.
– Gelegen op loopafstand van het buitengebied van Neede. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten