Appartementencomplex gelegen in hartje centrum van Groenlo met in totaal zes appartementen. Drie schitterende nieuwbouw appartementen en drie appartementen in een gerenoveerd monumentaal pand. De appartementen zijn toegankelijk middels een gezamenlijk trappenhuis, welke voorzien is van een lift.

Appartement
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 87 m2
Inhoud 239 m3

Goudsmitstraat 6b:
3-kamer appartement op de tweede verdieping met seperate berging, balkon en eigen parkeerplaats. Het gebouw is in 2019 omgevormd tot drie luxe hoogwaardig afgewerkte appartementen. Het appartement heeft een inhoud van ca. 239 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 87 m2. Indeling:
entree, toilet, kelder, woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken, hal, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafelmeubel. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer. De impressie van de keuken is in de afbeeldingen toegevoegd.
– Centraal verwarmd middels een HR combiketel.
– Het appartement is voorzien van een lift.
– De huurprijs is inclusief servicekosten en één parkeerplaats. De mogelijkheid bestaat tot het huren van een extra parkeerplaats tegen een meerprijs van € 75,– per maand.
– Datum oplevering 01 maart 2020.
– Er wordt door verhuurder een waarborgsom verlangd (1x maandhuur).
– Er is een inkomenstoets van toepassing.

Vergelijkbare objecten