ROYAAL LUXE APPARTEMENT OP 1E VERDIEPING IN EEN GERENOVEERD MONUMENTAAL PAND MET LIFT EN PRACHTIGE AUTHENTIEKE DETAILS! HUURPRIJS € 1.100,00 per maand incl. servicekosten, berging en eigen parkeerplaats.

Appartement
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 105 m2
Inhoud 315 m3

Appartementencomplex gelegen in hartje centrum van Groenlo met in totaal zes appartementen. Drie schitterende nieuwbouw appartementen en drie appartementen in een gerenoveerd monumentaal pand. De appartementen zijn toegankelijk middels een gezamenlijk trappenhuis, welke voorzien is van een lift. Goudsmitstraat 6a:
3-kamer appartement op de 1e verdieping met separate berging, balkon en eigen parkeerplaats. Het bestaande karakteristieke gebouw is in 2019 omgevormd tot drie luxe hoogwaardig afgewerkte appartementen. Het appartement heeft een inhoud van ca. 315 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 105 m2. Indeling:
Royale entree/hal, hangtoilet met fontein, woonkamer met veel daglicht, open keuken, doch niet zichtbaar vanuit de woonkamer, voorzien van inbouwkeuken, twee slaapkamers, waarvan één zeer royaal, stijlvolle badkamer met douche en wastafelmeubel, inpandige berging met wasmachine-aansluiting. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer. Zowel de impressie als de foto van de keuken is in de afbeeldingen toegevoegd.
– Het appartement is aan de achtergevel gedeeltelijk voorzien van elektrische screens.
– Centraal verwarmd middels een HR combiketel.
– Het appartement is voorzien van een lift.
– De huurprijs is inclusief servicekosten en één parkeerplaats. De mogelijkheid bestaat tot het huren van een extra parkeerplaats tegen een meerprijs van € 75,– per maand.
– Datum oplevering: In overleg.
– Er wordt door verhuurder een waarborgsom verlangd (1x maandhuur).
– Er is een inkomenstoets van toepassing.

Vergelijkbare objecten