Appartementencomplex gelegen in hartje centrum van Groenlo met in totaal zes appartementen. Drie schitterende nieuwbouw appartementen en drie appartementen in een gerenoveerd monumentaal pand. De appartementen zijn toegankelijk middels een gezamenlijk trappenhuis, welke voorzien is van een lift.

Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 74 m2
Inhoud 204 m3

Goudsmitstraat 4b:
Nieuwbouw 3-kamer appartement op de tweede verdieping met inpandige en separate berging, loggia en een eigen parkeerplaats. Het appartement heeft een inhoud van ca. 204 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 74 m2. Indeling:
entree, toilet, woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafelmeubel, loggia en inpandige berging. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer. De impressie van de keuken is in de afbeeldingen toegevoegd.
– Tussen de hal en de woonkamer, is er een glazen/industriële deur, er zal daardoor veel lichtinval zijn vanuit de woonkamer naar de hal. De overige deuren naar de andere kamers/ruimtes zijn dichte deuren.
– Het appartement is aan de achtergevel gedeeltelijk voorzien van elektrische screens.
– Centraal verwarmd middels een HR combiketel.
– Het appartement beschikt over zonnepanelen.
– Appartement is voorzien van vloerverwarming.
– Het appartement is voorzien van een lift.
– De huurprijs is inclusief servicekosten en één parkeerplaats. De mogelijkheid bestaat tot het huren van een extra parkeerplaats tegen een meerprijs van € 75,– per maand.
– Datum oplevering 01 maart 2020.
– Er wordt door verhuurder een waarborgsom verlangd (1x maandhuur).
– Er is een inkomenstoets van toepassing.

Vergelijkbare objecten