Appartementencomplex gelegen in hartje centrum van Groenlo met in totaal zes appartementen. Drie schitterende nieuwbouw appartementen en drie appartementen in een gerenoveerd monumentaal pand. De appartementen zijn toegankelijk middels een gezamenlijk trappenhuis, welke voorzien is van een lift.

Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 91 m2
Inhoud 272 m3

Goudsmitstraat 4:
Nieuwbouw 3-kamer appartement, gelegen op de begane grond met inpandige en separate berging, stadstuin en een eigen parkeerplaats. Het appartement heeft een inhoud van ca. 272 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 91 m2. Indeling:
entree, toilet, woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafelmeubel, inpandige berging. De kenmerken van het appartement zijn:
– Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met luxe inbouwkeuken en badkamer. De impressie van de keuken is in de afbeeldingen toegevoegd.
– Tussen de hal en de woonkamer, is er een glazen/industriële deur, er zal daardoor veel lichtinval zijn vanuit de woonkamer naar de hal. De overige deuren naar de andere kamers/ruimtes zijn dichte deuren.
– Centraal verwarmd middels een HR combiketel.
– Het appartement beschikt over zonnepanelen.
– Appartement is voorzien van vloerverwarming.
– De huurprijs is inclusief servicekosten en één parkeerplaats. De mogelijkheid bestaat tot het huren van een extra parkeerplaats tegen een meerprijs van € 75,– per maand.
– Datum oplevering 01 maart 2020.
– Er wordt door verhuurder een waarborgsom verlangd (1x maandhuur).
– Er is een inkomenstoets van toepassing

Vergelijkbare objecten