In rustige woonwijk gelegen hoekwoning voorzien van berging en royale achtertuin. De tuin is tevens achterom te bereiken. De perceelgrootte bedraagt 277 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1954
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 77 m2
Perceeloppervlakte 277 m2
Inhoud 314 m3

Deze hoekwoning is gebouwd in 1954, heeft een inhoud van ca. 314 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 77 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, woonkamer met veel lichtinval en vaste kast, keuken voorzien van keukenblok met spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamer twee slaapkamers voorzien van vaste kasten, badkamer met douche en wastafel. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een ATAG HR combiketel.
– Houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– Voorzien van aangebouwde stenen berging.
– Voorzien van een royale achtertuin met diverse zitjes, tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Gelegen op loopafstand van het centrum van Neede, nabij diverse voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten