Op royaal perceel, in hartje Beltrum, gelegen vrijstaand woon-/winkelpand bestaande uit een ruime eengezinswoning, een bovenwoning en winkel met werkplaats. Zeer geschikt voor privé en/of zakelijke gebruik. In dit object kan zowel wonen en werken gecombineerd worden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1948
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 9
Woonoppervlakte 533 m2
Perceeloppervlakte 1213 m2
Inhoud 2795 m3

De perceeloppervlakte bedraagt 1.213 m2. Dit woon-/winkelpand is gebouwd in 1948, heeft een inhoud van maar liefst ca. 2.795 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 533 m2. De indeling is als volgt:

Eengezinswoning:
Begane grond:
Entree met toilet, royale hal met toegang naar kelder, ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken met wasmachineaansluiting, toilet, inpandige berging / werkplaats;
1e Verdieping: ruime overloop, drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met balkon, badkamer met ligbad – douche en twee wastafelmeubels, zeer ruime zolderberging. Bovenwoning:
Begane grond: Entree, hal met trapopgang
1e Verdieping:
Overloop, kamer met trapopgang naar 2e verdieping, woonkamer, open keuken, middels klein halletje te bereiken slaapkamer en badkamer.
2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zeer ruime zolder. Winkel:
Begane grond:
winkel, kantoorruimte, tussenhal met toegang naar kelder, magazijn, werkplaats met toilet. De kenmerken van het pand zijn:
– De eengezinswoning wordt verwarmd middels een Nefit cv-ketel (2003).
– De bovenwoning wordt verwarmd middels een Atag cv-ketel (2017).
– De winkel wordt verwarmd middels een Nefit cv-ketel (1992).
– Het woongedeelte is voorzien van dubbele beglazing.
– De badkamer van de woning is voorzien van vloerverwarming.
– Voorzien van hardhouten kozijnen.
– Voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein.
– Geen asbest.
– Het pand is in de loop der jaren goed onderhouden. Zo is o.a. het dak geïsoleerd, het plafond en de muren in de woonkamer van de eengezinswoning opnieuw gestuct en is het buitenschilderwerk gedaan.
– Heerlijke tuin met veel groen, privacy en voorzien van een fraaie terrasoverkapping.
– Ideaal pand voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en de mogelijkheid tot het uitoefenen van hun hobby of bedrijf aan huis. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten