In groene, ruim opgezette woonomgeving gelegen leuke hoekwoning met aangebouwde garage en eigen oprit. De perceelgrootte bedraagt 211 m2. De woning is gebouwd in 1973, heeft een inhoud van 391 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 108 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1973
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 108 m2
Perceeloppervlakte 211 m2
Inhoud 391 m3
Energielabel Energielabel D

De externe bergruimte bedraagt 21 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, lichte woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inbouwkeuken met vaatwasser – keramische kookplaat – afzuigkap – oven en koelkast.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een douche – toilet en vaste wastafel.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken tweede verdieping met overloop en slaapkamer. De overloop is voorzien van dakraam en aansluiting voor wasmachine en droger. De slaapkamer is voorzien van een dakraam en schuifdeurtjes voor voldoende opbergmogelijkheden. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt verwarmd middels een Vaillant HR CV combiketel (bouwjaar 2001).
– Houten kozijnen welke grotendeels zijn voorzien van isolerende beglazing.
– De gehele begane grond is voorzien van een epoxyvloer.
– Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
– Eigen oprit.
– De tuin is geheel omsloten, gelegen op het zuidwesten en via een poort achterom bereikbaar.
– De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met openbaar groen in een fijne woonwijk nabij gemeentevijvers met naastgelegen wandelpark. Diverse voorzieningen zoals winkels, een sportpark (voetbal, survival, tennis en padel) een zwembad met sporthal bevinden zich in de nabije omgeving van de woning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen
worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent,
geschieden onder de voorwaarden van de NVM

Vergelijkbare objecten