Gelegen nabij het centrum van Neede ligt deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning met carport, slaap- en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping. Op het royale perceel van maar liefst 579 m2 staat tevens een prachtige vrijstaande schuur met terras overkapping. De perceelgrootte bedraagt 579 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 128 m2
Perceeloppervlakte 579 m2
Inhoud 438 m3
Energielabel Energielabel C

De woning is gebouwd in 1985, heeft een inhoud van ca. 438 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 128 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met vaste kast, toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer, badkamer met wandcloset, douche en wastafel. Vanuit de hal te bereiken ruime woonkamer met een open keuken voorzien van luxe inbouwkeuken met granieten blad, gasfornuis met twee ovens, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, droger en een keukenblok met spoelbak.

1e Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met vaste kasten, badkamer met douche, wastafel en derde toilet, cv-ruimte met extra kastruimte.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
* Centraal verwarmd middels een Nefit HR combiketel (2001).
* In de hal en woonkamer ligt een fraaie eiken vloer.
* De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing (deels HR++ beglazing).
* In 2007 is de woning ter plaatse van de linker zijgevel uitgebouwd ten behoeve van de woonkamer, hierdoor is er een prachtige eethoek gerealiseerd.
* In 2001 is de woning intern verbouwd en zijn de slaapkamer en badkamer op de begane grond gerealiseerd.
* De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd waaronder het stucwerk in de hal, nieuwe paneeldeuren, renovatie van de trap, etc.
* Ter plaatse van de woonkamer is de woning voorzien van elektrisch bedienbare screens.
* Heerlijke, groene en geheel omsloten tuin met diverse borders, terrassen en gazon. De tuin is voorzien van tyleen leidingen ten behoeve van de beregening.
* Achter in de tuin bevindt zich een stenen schuur met terrasoverkapping. De schuur is voorzien van een spouwmuur met isolatie, betonvloer met tegels en een beschoten kap gedekt met dakpannen. De schuur beschikt over een zolderberging welke middels een vlizotrap te bereiken is. In de schuur is een vaste access point aanwezig. Tevens is er voorbereiding voor zonnepanelen aanwezig.
* Aansluiting voor grondwater (puls) is aanwezig.
* Gelegen naast een basisschool en nabij het centrum van Neede in een groene woonomgeving rondom de monumentale hessenboerderij De Meijer. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten