In het mooie buitengebied, nabij Groenlo, gelegen ruime halfvrijstaande woonboerderij, oftewel het achterhuis. Deze woonboerderij is thans in gebruik als dubbele bewoning. De gemeente Oost-Gelre is bereid een principemedewerking te verlenen om deze de voormalige boerderij te splitsen in twee wooneenheden, mits er aan een aantal voorwaarden zal worden voldaan.

2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1983
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 174 m2
Perceeloppervlakte 9375 m2
Inhoud 828 m3

Naast dit achterhuis staat een mooie vrijstaande praktijkruimte welke geschikt is voor diverse doeleinden. De totale perceeloppervlakte van huisnummer 8 en 8a bedraagt 9.375 m2, waarvan de grootte van het perceel na splitsing voor huisnummer 8a circa 6.280 m2 zal zijn. Het achterhuis is in 1983 herbouwd, heeft een inhoud van ca. 828 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 174 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met garderobenis, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkeuken met U-vormige inbouwkeuken welke is voorzien van een combimagnetron – koelkast – vaatwasser – inductiekookplaat – afzuigkap – carrouselkast. De ruime woonkamer is voorzien van een houtkachel en een massief eiken vloer. Vanuit de woonkamer is via een gang de slaapkamer op de begane grond te bereiken. Deze is voorzien van een inbouw schuifwandkast. Vanuit deze slaapkamer is er rechtstreeks toegang tot de badkamer met ligbad – douche – wastafelmeubel – wandcloset – vloerverwarming. De inpandige berging is voorzien van plavuizen. De bijkeuken, welke tevens in gebruik is als achterentree, is voorzien van een wastafelmeubel en heeft aansluitingingen voor wasmachine en droger.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer en waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een dakraam. Vanuit de overloop is er toegang naar de zolder, welke bij het voorhuis, huisnummer 8, hoort.

* Praktijkruimte / salon:
Mooi vrijstaand bijgebouw, welke is gebouwd in 1997, voorzien van airco. Begane grond:
Entree met balie, toilet met fonteintje, twee separate ruimtes welke beide zijn voorzien van een douche, behandelkamer / kantoor. Verdieping:
Overloop, zolder/werkkamer met cv-ketel (2013). De kenmerken achterhuis, huisnummer 8a:
– De begane grond grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
– Slaap- en badkamer op de begane grond.
– Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
– Vrij uitzicht over de tuin en de weilanden.
– De ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en de mogelijkheid tot het uitoefenen van hun hobby of bedrijf aan huis.
– Splitsingstekening van het perceel betreft een voorstel, inspraak mogelijk.
– De kosten van splitsing van de woning is voor rekening van koper. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten