In het mooie buitengebied, nabij Groenlo, gelegen ruime halfvrijstaande woonboerderij, oftewel het voorhuis. Deze woonboerderij is thans in gebruik als dubbele bewoning. De gemeente Oost-Gelre is bereid een principemedewerking te verlenen om deze de voormalige boerderij te splitsen in twee wooneenheden, mits er aan een aantal voorwaarden zal worden voldaan.

2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1950
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 157 m2
Perceeloppervlakte 9375 m2
Inhoud 828 m3

Naast dit voorhuis staat een lange schuur, welke geschikt is voor diverse doeleinden. De totale perceeloppervlakte van huisnummer 8 en 8a bedraagt 9.375 m2, waarvan de grootte van het perceel na splitsing voor huisnummer 8 circa 3.040 m2 zal zijn. Het voorhuis is gebouwd omstreeks 1950, heeft een inhoud van ca. 828 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 157 m2. Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, woonkeuken met inbouwkeuken en toegang naar kelder. Opkamer/kantoor. Ruime woonkamer met schouw. Slaapkamer/werkkamer met vaste kast en toegang naar de badkamer met ligbad – douche – toilet – wastafel. Bijkeuken met CV-kast en aansluiting voor wasmachine en droger. Hal/achterentree en toilet. Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met vaste kast, zolderberging. Tevens is er nog een zeer royale zolder aanwezig (nog te bereiken vanaf 8a, bij splitsing zal dit worden toegevoegd). De kenmerken zijn:

Kenmerken voorhuis:
– De begane grond grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
– Slaap- en badkamer op de begane grond.
– Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
– Vrij uitzicht over de tuin en de weilanden.
– De ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en de mogelijkheid tot het uitoefenen van hun hobby of bedrijf aan huis.
– Splitsingstekening van het perceel betreft een voorstel, inspraak mogelijk.
– De kosten van splitsing van de woning is voor rekening van koper. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten